Om Enspiri

Enspiri Consulting bedriver finansiell konsultverksamhet med inriktning på kurser i handel med aktiederivat, dvs. optioner och terminer – från nybörjarnivå till avancerad yrkesnivå.

Även grundkurser i börsens funktioner och aktiehandel såväl som föreläsningar och seminarier om riskhantering, aktie- och derivatmarknaden finns till förfogande.

Vision

De flesta finansiella kurser lämnar många deltagare fullmatade av komplicerade fakta som blir svåra att härleda eller ens att hålla kvar i minnet.

Det vill vi ändra på genom att plocka de mest vitala russinen ur den bastanta kakan av teori och med praktiska exempel från det verkliga börsgolvet överföra dessa till en pedagogisk förståelse.

Det är vår förhoppning, önskan och målsättning att samtliga deltagare via våra kurser snabbt tjänar tillbaka sin kursavgift och mycket mer därtill på de nya kunskaperna i den egna handeln.

Med kvalité i pedagogik vill vi ge mervärde till Dig, oavsett om du är en yrkesverksam eller en privat investerare.

Carl Björkegren

Kursledare samt föreläsare är Carl Björkegren som började sin finansiella karriär på Wall Street i New York i mitten av 90-talet. Han fick redan där kontakt med derivatmarknaden och har sedan dess aldrig slutat utbilda sig.

Han har skapat sig en gedigen erfarenhet bl.a. genom arbete som trader på en av världens största investmentbanker samt genom arbete för svenska storbanker och fondkommissionärer. Calle har även som entreprenör skapat, drivit och förvaltat hedgefonder såväl som under en tid hjälpt aktiva privatpersoner med aktie- och derivathandel.

Nu fortsätter han att hjälpa andra genom att dela med sig av russinen ur kakan och belyser via Enspiris kurser de kunskaper som är viktiga för att lyckas.